Kingisoovitused emadepäevaks

Peatselt saabub taaskord aasta tähtsündmus EMADEPÄEV. See on see oluline päev, mil kõik emad peaksid saama seda erilist tunnustust oma elatud elu ja tegevuse eest.

Siinkohal olekski sobiv mõelda, mida neile tänutäheks kinkida/üleanda/ulatada. Lilled, kommid, koogid, kaelaketid on küll kõik kenad ja südamlikud valikud, kuid kas see aasta peaks emadepäev tulema samamoodi nagu eelmistel aastatel? Lilled närtsivad, ketid/sõrmused tuhmuvad pandimaja riiulitel, kommid ja koogid seeduvad – ei midagi püsivat, ei midagi kestvat.

Nüüd vaata aga siia:

Foto: erakogu. ZAZ 968
Foto: erakogu. ZAZ 968

Oleks ju tore oma ema või oma laste ema või sõbra kabedat ema sellise limusiiniga üllatada. Hind ei ole soolane ja hind ei ole ka kivist. Läbirääkimised võiksid alata 4500.- EEK.

Tegu on igikestva, alati särava ja kena aparaadiga, mis on ühtlasi ka väga fun ja cool ning millega oleks väga noobel poes ja rannas käia või siis Viljandi Folgile põristada. Värviks aparaadi roosaks, lennukat küljejoont toonitaks sügavlilla triibuga, lööks kroomdetailid läikima, bensiin sisse, gaas põhja ja minek. Ennem väike remont muidugi, ülevaatus, arvelevõtmine ja muu tühi-tähi.

Kui aga otsid midagi veelgi romantilisemat ning intiimsemat, siis oleks selleks valikuks järgmine asi:

Foto:erakogu. Kena järelkäru
Foto: erakogu. Kena järelkäru

Tegu on kena järelkäruga, millel on militaarsed juured. Ideaalne maastikukäru tõsisele ja töökale daamile, millega saaks edukalt tomatitaimi Mont Blanc’i otsa vedada või siis maitsvaid ja vähese kalorsusega allahinnatud krabipulkasid Maximast koju ja suvilasse transportida. Hind on läbirääkimiste küsimus, samuti vahetus ja muud tehingud.

Kui tunned huvi ja tahad oma naisperet (või ka iseennast) õnnelikus teha, siis võta kindlasti ühendust: vello@vello42.com

Ära unusta kingitusele lisamast ka väikest õnnitlusvideot


One thought on “Kingisoovitused emadepäevaks

  1. sooviks kena järelkäru järgmiseks aastaks broneerida
    2 eksemplari paluks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *