Eesti blogijate TOP 10 slõuganit

blogtree

Igasugused TOP listid on üldiselt väga mugav (ning samas ka vähetöömahukas) viis lugejate südameteni jõuda, siis täna koostabki vello42 oma järjekordse TOPi, mis on pühendatud Eesti tippblogijatele. Kuna suurem osa neist kirjutab niikuinii igast paska, mida pikemalt lugeda ei ole mõtet, siis seekordne TOP moodustub blogide slõuganitest (allikaks blog.tr.ee TOP 100 – http://blog.tr.ee/pages/static/top100.jhtml)

10. Võrksuka lood
Seks, armastus ja elu läbi naise silmade

Mõnus, eneseirooniast läbipõimutud humoorikas slõugan – viimaste teadusuuringute andmetel naisetele seksimine ju ei sobi.

9. Mõtlemata
* Iga lõpp on millegi algus – ja nii kulgeb see lõpmatult

Süvafilosoofiast pakatav sissejuhtatus. Filosoofiliselt kogenematul lugeja seda lugedes oht jääda tsüklisse, sest “Iga lõpp on on millegi algus…” jne. Ta loeb ja loeb seda ning sureb arvuti taga janusse. Kogenud filosoof-lugeja aga on enne lugemahakkamist avanud õllepudeli ning romantikast pakatava ungarikeelse internetisaidi ning ei loe üldse.

8. Asjadest
Külaline, ainus tingimus on, et oma kommentaarides väldid sa vulgaarsusi

Ettenägelikult hoitatav slõugan. Autor teab juba ette, et milliseid kommentaare on lugejatelt tema postituste pihta oodata.

7. Aivar Hundimägi blog
Olen ajakirjanik ja võtan sõna meedias ning majanduses toimuva kohta. Augustis kustutan vana võla ja kirjutan siia lõpuks Äripäevas viimasel aastal tehtud vigadest. Aga ka sellest, miks Ansipi asemel esineb Äriplaani konverentsil Laar. Varemalt on alati e

Saladuslik slõugan, mis haarab koheselt tähelepanu. Pikk, arusaamatu, kuid saladuslik jutt katkeb justkui noaga lõigates…ja produtseerib veel massiivsema saladusloori tekke – mis juhtus autoriga? Kas Äripäeva killerite rünnak läbi peldikuakna, mürgitatud pontšik või hoopiski…?

6. Minu elu pisiasjad
<a href=”http://blog.tr.ee/”><img src=”http://blog.tr.ee/logod/6.png” alt=”Blog.tr.ee” border=”0″ /></a>

Konkreetne tehnoslõugan, mis koheselt määratleb blogi sihtgrupi – kui HTML’i, PHP, SQL’i ning SEO algkursused on läbimata, siis pole sul siin midagi otsida.

5. Indigoaalane
Ma ei tea, kas mu pea ümber on roosad, rohelised või indigovärvi tulukesed- aga üsna tihti on mul tunne, et olen teiselt planeedilt…

Interplanetaarne narkoslõugan. Kuigi narko propageerimine on totaalselt OUT, tuleb siiski tunnustada autori julgust oma päritolu ning huvialade avalikustamisel.

4. Gerd Tarand
Tarand Tallinna volikokku! Tallinn, Mustamäe, nr 169!

Seksuaalse alatooniga reklaamslõugan, millega naisi rabada. Lause algab ohutult “Tarand Tallinna volikokku! Tallinn, Mustamäe..”, kuid siis laksatakse lugejale ajju massiivselt erootiline sõnum 169*

*Mitteprofessionaalidele selgituseks. 169 tähendab, et 2 kodanikku (6 ja 9) on populaarses oraalseksi pakkuvas asendis 69 ning kolmas kodanik (märgitud numbriga 1) hõõrub oma tagumikku vastu number 6’e selga.

3. Kadri Simson
Kirjutan, mida mõtlen.

Aus ning siiras slõugan. “Kirjutan, mida mõtlen”  – seega kehtib ka:  kirjutan vähe, mõtlen vähe. Oma võimete enesekriitilist hindamist tuleb alati tunnustada. Jõudu Kadrile edaspidiseks!

2. tiiauspaikka
Tiiauspaigalt algab golf, siit aga algavad minu mõttepallide löögid blogiväljakule

Sürrealistlik, mega-allegoorne ja mitmetasandiline slõugan. Mis on Tiiauspaikka, miks sealt hakkab golf, mis on mõttepall ja miks neid peab lööma blogiväljakule? Nende küsimuste kohta võib kirjutada meeletu arv doktoritöid ning juurelda, kuni pea plahvatab.

ja….

GRAND PRIX läheb:

vello42‘le
mõnureid tihkelt täis topitud

Üks maailma parimaid slõuganeid – salapäraselt sürreaalne (mis on mõnur?), romantilis-seksikalt (tihkelt) macholik (täis) ja kulinaariaga seotud (topitud).

Palju õnne meile!!!

5 thoughts on “Eesti blogijate TOP 10 slõuganit

  1. Interplanetaarne narkoslõugan:D
    selle võtan endale, kui blogima hakkan…

  2. peale koera võivad seda teha ka:
    – veterinaar
    – koeraomanik
    – tugev tuul
    – kraana

  3. Kas soovilugu saab?

    “Vaeste top 500” palun.

    tervitan selle looga iseennast ja muidugi ka portaali vello42 mõnusaid töötajaid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *