Vello42′e avalik vabandus Delfi ees!

Eile hommikul, õrn tunnike peale Unistuste Printsess II teemalise artikli publitseerimist (vt. http://www.vello42.com/?p=5937) tabas meid ootamatu üllatus. Nimelt laekus meile Delfi peakorterist sõbralikult noomiv meeldetuletus, et:

– – – – – – – – – – – – – –

Tere,

Keskkonnas Vello42 on hulgaliselt Delfi fotosid, mille kasutamise osas
teil puuduvad kokkulepped. Vastavalt Delfi hinnakirjale võib Delfi
fotosid veebis mõndel juhtudel kasutada, ent teil hetkel selliseid
kokkulepped puuduvad.

Seniks, palun eemaldage kõik pilt.delfi.ee keskkonnast omavoliliselt
võetud fotod.

Ka Delfiga ühe gruppi kuuluva meelelahtusportaali Weekend.ee fotosid ei
või kasutada ilma loata. Weekend. ee fotode kasutamiseks tuleks
kirjutada Maris Tislerile. Aadress: tisler@weekend.ee)

Tervitades,
Ester Vaitmaa

– – – – – – – – – – – – – –

Ja tõsi see on...
Delfi ja Weekendi meeleolukad, kvaliteetsed, kui mitte lausa öelda, et hurmavad pildid on Vello lemmikuteks olnud juba tükk aega ning nii mitmedki neist on jõudnud Vello argipäevasesse privaatkasutusse (see peaks olema vist lubatud vastavalt Delfi kasutustingimustele) ja ka siia, intiimselt hubasesse blogisse. Operatiivselt, väike kahjutunne südames, kustutasime need kaunid, lugejatele nii palju rõõmu valmistanud pildid…

Kallis Delfi,

Palun vastu võtta siirad vabandused Teie materjalide hoolimatu kasutamise tõttu! Loodame, et see ei kordu! Kui leiate veel probleemseid materjale, siis palun andke kindlasti teada, eemaldame need kohe!

Meeldivale koostööle lootma jäädes,

Vello42


NB. Ka sina, Kallis lugeja, kui märkate meie lehel Delfist, Postimehest, Slolehest, teie privaatblogist või vanaema pildialbumist pärit materjale, siis palun andke sellest kohe meile teada. Eemaldame sellise koletusliku koopia kohemaid!

Samas, asjal on ka positiivne külg. Nimelt teeb vello42‘le suurt au, et meie suur eeskuju Balti meediamaastikul, Delfi, tunnustab meid kui võrdväärset võistleja ning tunneb muret, et nende materjalide loata kasutamine võib anda vello42‘le eba-ausa konkurentsieelise, mis võib viia Delfi sarnasesse olukorda kui olid TopTop, Playboy või „Vesti Dnja”

Lõpetuseks siis…

Ühiselt Parema Ajakirjanduse Nimel!


Tahtsime siia sõpruse märgiks panna Delfi logo aga ei julgenud. Aga, et pildikohta täita, siis läks loosi meie järgmine lemmik:



2 thoughts on “Vello42′e avalik vabandus Delfi ees!

  1. Võite siin ilkuda, aga kui Delfi majandustulemusi ja võlgasid vaatate, siis on ilmselt asjal tõsi taga. Need paar pildikest võivad tunduda tühiasjana, kuid võivad olla just viimaseks surmahoobiks Vello42 multinatsionaalse hüpermeediakorporatsiooni poolt hingevaakuvale delfi.ee-le

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *