Sajandi paljastus: Kas Hannah on küborg?

Nagu me eelmises Hannahi loos juba kirjutasime, siis veetis vello42‘e välk-ja-paukreporter ühe päeva Londoni suurlinnas meeletu edukusega pihtasaanud staar-laulja Hannahi seltskonnas (vt http://www.vello42.com/?p=4360).

Päev Londonis Hannahi kaaslasena oli huvitav, kuid sama meeletu kui Hannahit tabanud edu. Päev oli täis Kellukese limonaadi, intervjuusid, spontaanseid kontserte kaubamajades ja tänavanurkadel, autogrammide andmisi ning sponsoritelt raha vastuvõtmist.
Kuid ühel momendil muutus see vello42‘e välk-ja-paukreporteri jaoks kahtlaseks. Kuidas suudab selline õbluke kaunitar sellisele meeletule koormusele vastu panna? Reporter kogus operatiivselt kokku suurel arvul fotosid, mille ta saatis meie toimetusse analüüsimiseks…

vello42‘e toimetuses lasime kogutud materjali läbi mitmete kõrg-tehnoloogiliste analüsaator-kultivaatorite  ning lõpuks paljastus Tõravere observatooriumi keldris asuva super-persiskoop-kompuutri abil jahmatav fakt:

Kellukese limonaadi mullid on tegelikult kütust ja meigitarbeid transportivad nano-robotid!

ja

Hannahi nägu on konstantne!

Kvant-analüüsi tulemus
Kvant-analüüsi tulemus

Et asjad kindel olla, võrdlesime Hannahit standardse küborg-etaloniga:

kyborg_hannah

97.344% match!!!

See annab põhjus oletada, et:

Võimalik, et Hannahi puhul on tegemist humanoid-küborgiga, kelle eesmärgiks on robustse jõu ning väsimatu tegevusega vallutada Londoni muusikamaastik! Kes on selle plaani taga ning millised on tema järgmised sammud, see on alles saladus.

Kuid olge mureta, vello42 uurib asja!!!

PS. Kõik fotod internetist ning Hannah’i kodulehelt (www.hannahsite.com).

4 thoughts on “Sajandi paljastus: Kas Hannah on küborg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *